Moge udostępnic ale w poniedzialek jesli jest ktos zainteresowany
przegląd po 30kkm - wymiana filtrów
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez EmilFiltr powietrza wymieniamy musowo co 15 tys a paliwa musowo co 30 tys. Chociaz przy gównianej jakości paliw w Polsce wole wymieniac filtr paliwa co 15 tys. Nie wiem czy to pomoże ale napewno nie zaszkodziPassat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
-
Re: przegląd po 30kkm - wymiana filtrów
Zamieszczone przez BioBogonZbliża mi się przegląd po 30kkm i zastanawiam się czy jest sens wymiecniać filtr powietrza oraz filtr paliwa. Zgodnie z książką powinno wymieniać się te filtry dopiero po 60kkm.
Jakie macie zdanie/doświadczenia na ten temat?
co do paliwa 30 kkm to maxPink Floyd fan.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EmilPanowie...
Filtry kosztuja chyba nie tak wiele aby zastanawiac sie czy wymieniac je co 15 czy co 30 tys
Ja wymieniam wszystkie co przeglad, a paliwa co drugi przeglad."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
przejechałem na filtrze paliwa 60kkm i nie widzę potrzeby wcześniejszej wymiany. Tankuję na dobrych stacjach więc nie sądzę żebym szkodził silnikowi. Coś mi się wydaje że tak czesta zmiana firltrów poprawia wyłącznie samopoczucie. A wcześniej tez mnie korciło żeby wymienić filtr paliwa po 30kkm ale poczekałem aż mi przejdzie.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA czy ktos posiadajacy OII zna wymiary tego filtra - to mozemy sprawdzic czy jest to taki sam czy inny. Ja niestety nie mam puki co w katalogu do OII tego filtra. sa tylko filtry oleju do OIIWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz